Föreläsningar och WS

Vi erbjuder föreläsningar och workshops som garanterat öppnar upp era sinnen för hur vi människor fungerar, vad som driver oss och hur vi kan leda oss själva och andra i tider av förändring. Vi hjälper människor att utvecklas och våga mer. Vi brinner för att få individer och organisationer att prestera bättre.

Se film från heldags-WS och några röster från beställarna.

I sina inspirerande, bitvis provocerande och underhållande föreläsningar vandrar Ari och Mona lättsamt mellan forskarvärldens upptäckter, sina erfarenheter från affärsvärlden och de utmaningarna som deras stora (småbarns-) familj ställs inför i vardagen. Igenkänningsfaktorn är garanterat hög, det handlar om oss alla. ”Business as usual”-tiden är förbi. Framtiden är här i morgon – är ni redo?

Vad man får med sig varierar på upplägg, men inte sällan är det en blandning av inspiration, tankar och konkreta tips på hur man får saker gjort, vågar mer och presterar bättre. Ibland är fokus mer på ett ämne som ledarskap, sälj, kommunikation eller förändring, andra gånger kan det handla om ren inspiration. Och en sak kan vi lova, vi kommer injicera era hjärnor med intryck som kommer göra skillnad i era liv, och på ert jobb!

Ett nästa steg är ofta att köra en workshop där vi tillsammans skräddarsyr upplägget utifrån de utmaningar som ni har t.ex. rörande ledarskap, förändringsledning, uppföljning, att tänka nytt, bli effektivare eller att reda ut vilka era viktigaste beslut på kort och lång sikt är.

Mona Riabacke

Mona föreläser tankeväckande och inspirerande om hur vi bättre kan leda oss själva och andra i tider av förändring, när osäkerheten är stor och tempot allt högre.

Hur fungerar vi, varför gör vi som vi gör och hur kan vi göra det bättre? Mona ger sina åhörare förståelse om våra grundläggande mekanismer och användbara verktyg för att kommunicera, driva förändring, samarbeta och ta oss an framtiden på̊ bästa sätt - för att skapa resultat och nå uppsatta mål.

Med sin gedigna kunskap och erfarenhet från såväl forskarvärlden som näringslivet guidar Mona sina åhörare till klokare beslut i en allt mer komplex värld – en förutsättning för att må bättre och nå de resultat vi önskar.

Läs Monas talarpresentation

Citat om Mona

I sina föreläsningar lyckas Mona kombinera inspiration och kunskap på ett fantastiskt sätt! Mona väcker tankar och engagerar, en förutsättning för att skapa den framtid man önskar i såväl affärer som livet i stort.

- Thomas Lundin, Styrelseordf. Enaco & Ordf. Näringslivets Säkerhetsdelegation, Svenskt Näringsliv

För vårt största B2B event, Allerdagarna, bjuder vi in våra viktigaste affärspartners och innehållet ska vara riktigt starkt för att vi ska få vår upptagna publik att avsätta en halv dag med oss. Mona Riabacke var en av fem föreläsare på vårt 20-års jubileum och bjöd på ett noga utvalt innehåll med 20 minuters inspiration. Mona fick höga betyg av våra gäster och uppskattades speciellt för att kunna förmedla fakta på vilka grunder vi fattar beslut, vad det är som styr oss och framförallt – hur vi kan göra det bättre. Hon peppade publiken att vi måste våga mer och att mycket är upp till oss. Hennes budskap var att vi ofta tänker för mycket och vad som kan gå fel, låt oss tänka mindre och bara göra! Så kan vi lättare forma framtiden. Det var något som publiken tog med sig. Hon är en inspirerande föreläsare som lyckats förmedla all sin kunskap och nå ut till en publik på så kort tid. Jag hoppas få möjligheten att samarbeta med Mona snart igen! Hon får mina varmaste rekommendationer.

- Lotta Cederbom, Kommersiell Direktör Aller media

Tack, Mona Riabacke för en föreläsning som verkligen fick mig att tänka till och inte minst inspirerade till action och – beslut. Du var/är makalöst bra. Fantastiskt bra dragning med mycket substans, härlig pondus och hög trovärdighet kring det du talade om – beslutsfattande.  Vill höra mer!!!

- Kristina Cohn Linde, VD, MiG - Göteborgs Affärsnätverk

At the Esimies & Henkilöstö 2015 event – exclusive for management and HR professionals in Finland – Mona held a speech that was very highly rated by visitors. Visitors found her seminar very interesting and relevant in today’s business environment, as well as in our everyday lives, and used words like excellent, thought triggering and inspiring to describe her presentation.

- Anne Peuraniemi, Event producer, Easyfairs

Ari Riabacke

Ari talar om att leda oss själva och andra i tider av förändring, om hur vi ska få grupper och team att prestera bättre, om att fatta kloka beslut och om vikten att vara sig själv och våga mer för att nå uppsatta mål – i livet och på jobbet!

Alltid skräddarsytt och anpassat utifrån situation och önskemål. Alltid med glimten i ögat.

Ari kommer garanterat att injicera era hjärnor med nya idéer om det framtida ledarskapet, hur ni kan skapa effektiva organisationer och hur ni får människor att känna glädje, våga mer och känna sig trygga för att prestera på topp.

Hans inspirerande föreläsningar har förändrat enskilda människors liv och otaliga företags lönsamhet och fungerar lika bra på kick-off, kundmöte, personalkonferens som på högsta chefsnivå. Ari talar till såväl hjärta som hjärna, det är så vi når människor.

Ari lever som han lär och våren 2017 porträtterades han i programserien När livet vänder (SVT) där han berättade om sin livsresa. Sommaren 2017 var han sommarpratare på finska (Sveriges Radio). 2017 startade han Beslutspodden - tillsammans med sin fru Mona - och podcasten etablerade sig snabbt högt upp på listan över populäraste näringslivspoddar i Sverige.

Olika teman som Ari föreläser på:

- Framtidens organisation & ledarskap – trygghet, mod, innovation och glädje!

- Att våga är att vinna – i livet och på jobbet!

- Från beslutsproblem till beslutsmöjlighet!

Klicka nedan och läs mer.

Läs Aris talarpresentation

Citat om Ari

Sällan har jag varit med om en sådan överförtjust publik som efter Aris föreläsning på Motivationsdagen. Och jag kan lätt förstå dem – på endast 35-min lyckades han gjuta en rejäl dos med hopp, mod och kämpaglöd hos lyssnarna! Applåderna ville inte ta slut, något som syntes svart på vitt i deltagarnas utvärderingar: Att snitta på 4,9 av 5 när flera hundra åhörare ska tycka till är helt enormt bra! I Ari har vi sannerligen en talare i absolut toppklass!

- Caroline Bankler, Arrangör av Motivationsdagen

Ari Riabacke är en av Skandinaviens i särklass starkast lysande stjärnor på föreläsarhimlen. På ett mästerligt sätt når han publiken med sin unika kunskap och ett budskap som ruskar om, inspirerar och hjälper människor att våga mer!

- Mia Törnblom, MT Ledarskap

Ari Riabacke gav oss en fantastisk avslutning på konferensen, han berörde alla och satte griller i huvudet på oss för en lång tid framöver! Världsklass, anlita honom nästa gång ni vill ha en världsmästare, starkaste rekommendationer!

- Erik Johansson, Managing Director Knowit Norrland

Ari är en fullblodsninja-föreläsare som roar, berör och förändrar. Det var en skälvande föreläsning som innehöll precis allt - den bästa jag någonsin hört! Tack Ari!

- Johan Book, Motivationsbyrån
- ,