Utlovat material och extra inspiration efter föreläsning!

Ofta när man hört en föreläsning så är det svårt att komma ihåg allt, kanske vill man ha mer eller ta ett nästa steg? Materialet ni finner här hjälper er med detta! Ni är fria att lyssna, titta, ladda ner och dela med er till andra. Låt oss ses på sociala medier för framtiden hör till dem som har flest kompisar! På Insta finner ni mig på: @aririabacke

Ladda ner Steg 2 ur Beslutspyramiden

Flockdjur - När alla tänker likadant, tänker ingen särskilt mycket. Klicka här och ladda ner intro och steg 2! Nominerad till årets HR-bok. Nu ute i sin sjunde upplaga!

Tele2 Arena, maj 2020

En annorlunda föreläsning i en annorlunda tid. Över 10.000 personer såg föreläsningen "live" och ytterligare ett antal tusen veckan efter.

När man mätet så vet man!

Det har aldrig varit viktigare än nu att förstå den egna organisationen för att kunna forma dess framtid. Vi hjälper er med detta. Vi har frågorna - ni har svaren!

PERSONPORTRÄTT - ARI RIABACKE

"Var börjar du med en person, som liten grabb hittade sin pappa död och såg ett avskedsbrev, förlorade sin mamma i en bilolycka och såg sin hustru Malin gå bort i cancer - precis efter att hon fött deras andra barn, blev alkohol- och drogfri efter veckor på behandlingshem 2004 och levt nykter i över 17 år, utbildat sig till civilekonom, doktorerat inom risk- och beslutsanalys, bildat ny familj och är en Sveriges mest anlitade och hyllade föreläsare."

Omtumlande, inspirerande och konkret. Starkaste rekommendationer för en workshop med Riabacke&Co! ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

, Chefsnätverket Close

KONTAKTA OSS

Ingen fråga är för stor, ingen undran för liten.
Hör av er så ser vi till att det blir bra!

info@riabacke.se
+46 70 736 54 80