"Mona & Ari har en unik förmåga att roa, beröra och utbilda i samma andetag!"

Seminariegruppen, Scalateatern

FÖRELÄSNINGAR OCH WORKSHOPS - LIVE OCH DIGITALT

Någon har sagt att våra föreläsningar och workshops är som intellektuell massage och det är en bra metafor då vi får människor att tänka nytt och göra annorlunda. Det är som att se en film som sitter i länge, en film som för alltid förändrar hur vi väljer att agera och se på oss själva och vår omvärld.

Vi öppnar garanterat upp era sinnen för hur vi människor fungerar, vad som driver oss, hur vi bättre kan leda oss själva och andra i tider av förändring och hur vi kan bli bättre på att navigera i en värld full av osäkerhet, en värld full av möjligheter. Fokus skiftar utifrån utmaningar, event och syfte. Det kan handla om framtidens ledarskap, beslutsfattande, att få grupper och team att prestera bättre, och inte minst, hur vi blir bättre på att agera i en snabbt föränderlig värld. Hur vi helt enkelt får det vi önskar ska hända att hända.

Många av våra kunder väljer att köra en workshop i samband med föreläsning eller som ett nästa steg. Klicka nedan för att läsa mer om våra workshops som vi kör både live och digitalt.

MONA RIABACKE

Mona har ett fascinerande sätt att föreläsa på, ett sätt som gör att man garanterat lyssnar och verkligen förstår. Hon når både hjärta & hjärna och man glömmer inte i första taget, för när det verkligen känns så är det också något man minns.

Monas tankeväckande, bitvis utmanande och underhållande föreläsningar handlar om hur vi kan bli bättre på att leda oss själva och andra när osäkerheten är stor, när förutsättningarna förändras över en natt och när tempot skruvas upp allt mer.

ARI RIABACKE

Med en vetenskapsmans kunskap och en rockstjärnas obotliga törst att möta sin publik är Ari er guide in i framtiden.

På ett tankeväckande och mycket underhållande sätt talar han om hur vi ska ta oss an en morgondag som vi vet så liten om, hur vi kan tänka, agera och finna nya vägar när inget är som förr – och aldrig kommer bli det igen.

OLIKA TYPER AV FÖRELÄSNINGAR

Ingen föreläsning är den andra lik, varje event är helt unikt.

Vi anpassar och skräddarsyr varje föreläsning, men vissa grundfundament är återkommande; vi skiljer på “tro och vetande”, det bygger alltid på kunskap, det ska vara lätt att ta till sig och det ska vara underhållande. Ibland är det rena inspirationsföreläsningar, andra gånger med större inslag av vår egen och andras forskning och alltid med blicken riktad in i framtiden och vad som kommer att krävas av oss och våra organisationer redan imorgon.

LIVE

Live inför stor publik eller mindre grupp. En kickstart på konferensen som slår an tonen med nya tankar och oväntade perspektiv på er verksamhet och bransch. En vitamininjektion som avslutning på personaldagen, ett gediget komponerat tal med lika delar inspiration, kunskap och aha-uppleverser som förgyller kund- eller chefsmötet, något som sitter i långt efteråt.

DIGITALT

Vi har jobbat med att utbilda och undervisa digitalt sedan tidigt 90-tal och idag är möjligheterna snudd på oändliga. Vi kan spela in i förväg, köra i realtid, ha frågestund, osv. Vi sänder riktigt snygga produktioner från egen studio. Ni bestämmer plattform, Zoom, Google Meet, Skype, Youtube - allt fungerar lika bra, lika enkelt. Som mest har vi nått 15.000 personer på ett event.

TILLSAMMANS

Första gången vi föreläste tillsammans var 2005 på universtitetet (PUC) i Rio de Janeiro, sedan dess har vi hunnit med att stå på anrika scener som Oscarsteatern och Scalateatern. Bilden är från 600MINUTES LEADERSHIP-konferensen i Amsterdam där vi ännu en gång kompletterade varandras kunnande och person. Tillsammans är vi ännu bättre.

ATT GE ÄR ATT FÅ!

From One To Another är en ideell förening som skapar förutsättningar för flickor i Kenya att gå gymnasiet och vi stöttar dem, helhjärtat. Vi brinner för kunskap och vet att utbildning av god kvalitet för alla är en av de absolut viktigaste grunderna för välstånd, hälsa och jämställdhet i varje samhälle. För varje talaruppdrag vi gör så går en del av arvodet till deras stipendier och i slutet av varje år har vi – tillsammans – gett minst 10 flickor ännu ett år på gymnasiet och nyckeln till ett bättre liv!

Jag hör hundratals föreläsningar per år, men aldrig tidigare någon som denna - förstod allt, missade inte en sekund och glömmer aldrig!

, HBG Talks

KONTAKTA OSS

Ingen fråga är för stor, ingen undran för liten.
Hör av er så ser vi till att det blir bra!

info@riabacke.se
+46 70 736 54 80