"En intellektuell rockstar som fullständigt trollband publiken!"

Finansnæringens digitaliseringskonferanse, Clarion HUB, Oslo

FIL. DR ARI RIABACKE

Med en vetenskapsmans kunskap och en rockstjärnas obotliga törst att möta sin publik är Ari er guide in i framtiden. På ett tankeväckande och mycket underhållande sätt talar han om hur vi ska ta oss an en morgondag som vi vet så lite om, hur vi leder företag och organisationer i en tid då osäkerheten är större än någonsin förr, hur vi skapar grupper & team som presterar på topp och hur vi kan finna nya vägar när inget är som förr – och aldrig kommer bli det igen.

Ari är arbetarpojken som gjort resan från uppväxt i miljonprogramsområde till doktorshatt, han har rest över hela världen, vandrat genom livets mörkaste dalar och över dess vackraste berg. Aris livsresa har skänkt honom gåvan att betrakta livet genom en lins där han ser möjligheter istället för problem, en lins som fått honom att våga mer än de flesta skulle drömma om.

Med en sällsynt förmåga att se samband, trender och ett fullständigt oortodoxt sätt att presentera sin forskning, sina idéer och iakttagelser målar han upp en bild som också får andra att våga mer, att se möjligheter där man tidigare kanske hade sett problem. “Vad är det bästa som kan hända?” är en av Aris återkommande frågor, ett medvetet “tvärt om”-tänk till hur hjärnan är programmerad, nämligen att upptäcka risker och hot och ställa frågan; vad är det värsta som kan hända?

Ari har en helt unik förmåga att nå människor i alla typer av organisationer, på alla plan. Han talar både till hjärta och hjärna, han får människor att skratta, tänka, drömma och att gå från ord till handling. Hans teman spänner över ett brett fält, precis som hans utbildningsbakgrund, livserfarenhet och arbete i otaliga företag och organisationer skvallrar om.

Hans föreläsningar fungerar lika bra på kick-off, kundmöte, personalkonferens med hela organisationen samlad som på högsta chefsnivå. Alltid skräddarsytt, alltid anpassat utifrån situation och önskemål. Alltid med glimten i ögat.

Ari har förändrat otaliga människors liv och organisationers framtid – vågar du lyssna?

Teman som Ari talar på är; framtidens ledarskap, att våga är att vinna, framtidens organisation, att leda i förändring, få grupper & team att prestera på topp, kommunikation, sälj, beslutsfattande & framtid.

 

Ari Riabacke gav oss en helt fantastisk avslutning på konferensen! Starkaste rekommendationer - världsklass!

, Managing Director Knowit Norrland

Applåderna ville inte ta slut och det är enormt bra att snitta 4,9 när flera hundra ska tycka till!

, Arrangör Motivationsdagen

Det var en skälvande föreläsning som innehöll precis allt, den bästa jag någonsin hört! Tack Ari!

, Motivationsbyrån

Ari fick hela 4.91 på utvärderingen vilket är helt fantastiskt när hundratals röstar!

, Säkerhetskonferens

Showreel - Dr. Ari som föreläsare, utvärderingar och omdömen

Sveriges största digitala event, Terrific Tuesdays - En annorlunda föreläsning i en annorlunda tid, Tele2 Arena, maj 2020

Gästar Åsa i skärgården - Arkösund

Konsten att lära sig fatta svåra beslut - Nyhetsmorgon (TV4)

ATT GE ÄR ATT FÅ!

From One To Another är en ideell förening som skapar förutsättningar för flickor i Kenya att gå gymnasiet och vi stöttar dem, helhjärtat. Vi brinner för kunskap och vet att utbildning av god kvalitet för alla är en av de absolut viktigaste grunderna för välstånd, hälsa och jämställdhet i varje samhälle. För varje talaruppdrag vi gör så går en del av arvodet till deras stipendier och i slutet av varje år har vi - tillsammans - gett minst 10 flickor ännu ett år på gymnasiet och nyckeln till ett bättre liv!

Tele2 Arena

”You nailed it. No audience but hey, how come you spoke right to me? You are the only one I’ve seen to break through that digital barrier. There will be few professional speakers who will survive but you, Ari, and your equally talented wife Mona will show the way!

Terrific Tuesdays, Colin Moon Communications AB

KONTAKTA OSS

Ingen fråga är för stor, ingen undran för liten.
Hör av er så ser vi till att det blir bra!

info@riabacke.se
+46 70 736 54 80