TJÄNSTER

Vi älskar den spännvid som vi har i våra uppdrag och vi vandrar lättsamt mellan väldigt publika framträdanden till konfidentiella åtaganden, från keynote presentationer på de största scenerna till förtroliga engagemang i anrika styrelserum.

Oavsett om det handlar om inspirationsföreläsningar, workshops, chefsstöd eller ledningsgruppsuppdrag så utgår vi alltid ifrån kundens nuläge, behov och önskemål. Det finns ingen “one size fits all”-lösning. Varje organisation är unik, varje uppdrag speciellt – varje uppdrag skräddarsytt.

Och just förmågan att möta olika utmaningar, situationer och uppdrag med en ödmjuk nyfikenhet en av våra största styrkor. Att vi inte har färdiga svar på frågor som ännu inte är ställda. Oavsett utmaning och typ av uppdrag så är lyhördhet, tillit och frågorna alltjämt viktigast av allt och detta är vi riktigt bra på, kanske bäst i landet.

FÖRELÄSNINGAR OCH WORKSHOPS

Föreläsningar och workshops som inspirerar, väcker tankar, berör och där ni får verktyg att se möjligheter där andra ser problem.

NÄR MAN MÄTER SÅ VET MAN

Det har aldrig varit viktigare än nu att förstå den egna organisationen och dess förutsättningar för att navigera rätt. Vi hjälper er med detta!

ER BÄSTA KONFERENS

Vi har talat på ett tusental event och konferenser de senaste 15 åren, vi vet vad som fungerar och hur man skapar en konferens där allt hänger ihop!

Omtumlande, inspirerande och konkret. Starkaste rekommendationer för en workshop med Riabacke&Co!

, Chefsnätverket Close

På ett smart, enkelt och effektivt sätt har Riabacke&Co hjälpt oss att sy ihop teknik, människa & affärer – mer än högsta betyg!

, Folksam

Applåderna ville inte ta slut och det är enormt bra att snitta 4,9 när flera hundra ska tycka till!

, Arrangör Motivationsdagen

VI SKILJER PÅ "TRO & VETANDE" - DET BYGGER ALLTID PÅ KUNSKAP

– Fil. Dr Mona Riabacke & Fil. Dr Ari Riabacke

KONTAKTA OSS

Ingen fråga är för stor, ingen undran för liten.
Hör av er så ser vi till att det blir bra!

info@riabacke.se
+46 70 736 54 80