WORKSHOPS - LIVE OCH DIGITALT

Vi älskar att stå på scen och vi älskar minst lika mycket att få ta med er på “ett nästa steg”, att gå från att se och höra till att göra. Det är här vår verktygslåda kommer till sin rätt, en verktygslåda full med praktisk erfarenhet och gedigen kunskap.

Vi skräddarsyr alltid workshop-upplägget tillsammans med er och tar avstamp i de utmaningar som ni har, vi utgår från er verklighet och gräver där ni befinner er idag. Det kan t.ex. handla om vad som krävs av morgondagens ledarskap, hur ni kan vässa grupper och team, hur ni kan tänka, och framför allt, göra nytt, hur ni kan bli effektivare eller kanske en så viktig sak som att på riktigt reda ut vilka era viktigaste beslut är – på kort och lång sikt.

LIVE OCH DIGITALT

Idéer och upplägg för workshop

Utöver att köra klassiska workshops på plats hos kund så har vi numera också ett koncept för att köra workshops digitalt. Vi kan i båda fallen köra hel- och halvdagar och ansvara för hela upplägget under en konferensdag. Vi kan t.ex. öppna upp dagen genom att hålla en föreläsning och sen dela upp dagen i olika block och övningar. Om vi kör digitalt finns två varianter, antingen sändning i realtid på valfri plattform eller med förinspelat material. Bara fantasin sätter stopp för vad som är möjligt när det gäller innehåll, upplägg och leveransmodell. Vi har bred erfarenhet, livlig fantasi och en egen studio att sända ifrån.

WORKSHOP

En klassisk workshop i verkliga livet. Vi pratar ihop oss om era önskemål och utmaningar och sätter ihop en halv- eller heldag. Ibland väljer kunden att köra en 24-timmars. Andra gånger att starta dag ett på konferens med en kortare workshop för att sen följa upp summera med en halvdags workshop även på konferensens andra dag. I slutet av av dagen har vi alltid jobbat fram en lista med "findings" och ett antal konkreta förslag till fortsatt arbete.

WORKSHOP EXTRA

Ett mycket uppskattat upplägg är när vi varvar föreläsningar med övningar och diskussioner. När man berikas med nya perspektiv, kunskap och inspiration så är förutsättningarna för att jobb med tilldelade uppgifter riktig bra. Och som alltid fångar vi tillsammans upp det som framkommit i diskussionerna, de "findings" som ni sen ska bygga vidare på, det som är skillnaden mellan att bara lyssna till att börja göra. Det som gör skillnad på riktigt.

DIGITALT

Vi kan antingen spela in filmklipp i förväg med frågeställningar och guidelines för övningar, eller köra workshopen i realtid på valfri plattform. Vi kan även kicka igång dagen med en direktsänd föreläsning och sen guida er vidare med frågor att själva jobba med, låta er jobba i grupper och sen komma tillbaka i sändningen och facilitera diskussionerna, knyta ihop säcken och ta fram lista med konkreta actions för fortsatt arbete.

Omtumlande, inspirerande och konkret. Starkaste rekommendationer för en workshop med Riabacke & Co!

, CLOSE CHEFSNÄTVERK

KONTAKTA OSS

Ingen fråga är för stor, ingen undran för liten.
Hör av er så ser vi till att det blir bra!

info@riabacke.se
+46 70 736 54 80