"Dr. Mona and Dr. Ari will do to management literature what Swedish House Mafia did to Music. This book is an upbeat, energetic blend of art and science. It makes me want to dance."

, Trendspotter and Futurologist

GUIDE TILL KLOKARE BESLUT

När vi var klara med våra doktorsavhandlingar så kände vi att vi ville nå en bredare publik med ett anslag och formspråk som var lätt att ta till sig. Men det skulle visa sig vara lättare sagt än gjort, “så skriver man inte beslutsböcker” fick vi höra från de stora förlagen. Vi tog hjälp av en 25-årig grafittikonstnär som gjorde alla illustrationerna och vi skrev en bok som kan läsas av vem som helst, när som helst, hur som helst. Bingo. Nominerad till årets HR-bok av Personal & Ledarskap, utgiven på flera språk (även Norska som nu är slutsåld),  nu ute i sin 5:e svenska utgåva och läst av de högsta cheferna, folk i allmänhet och våra barn!

Ps. Beslutspyramiden och Freestyle Decision Making är samma bok, dock med en annan layout och titel på den engelska utgåvan.

 

Beslutspyramiden

Stegen till bättre beslut

Freestyle Decision Making

Päätöksenteko: Uskalla tehdä toisin

There are hundreds of management decision books, but I find none are as stimulating , easy to read and straight to the point as this particular one.

, Sr Managing Partner, Gartner

KONTAKTA OSS

Ingen fråga är för stor, ingen undran för liten.
Hör av er så ser vi till att det blir bra!

info@riabacke.se
+46 70 736 54 80