"Högsta betyg! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐ Klockren digital leverans, så enkelt, så bra!"

Charlotte Hoflin, VD Poolia Finance

Digitala föreläsningar och workshops

Många gångar kör vi “live”, andra gånger spelar vi in föreläsningen i förväg, beroende på kundens önskemål och behov. Om föreläsningen är förinspelad skickar vi en länk (som ligger på Vimeo) som kunden bara klickar på och så är man igång. Skulle någon inte kunna kan vara med på föreläsningen så spelar vi självklart in i högsta HD-kvalitet, så de kan se den i efterhand, kostar inget extra – kostar så lite.

 

Plain

Kunden skickar oss en länk, till exempel Zoom, Teams eller liknande. Vi kopplar upp oss på säker internetanslutning (fiber) och när det är dags så kör vi föreläsning och svarar mer än gärna på frågor efteråt. Vi älskar frågor, det är när människor möts som kunskap frodas!

Semi

Vi ombesörjer sändningen, skickar länk som deltagarna kopplar upp sig på när det är dags och kunden kan luta sig tillbaka och bara åka med. I övrigt som i "Plain". Om det är en WS vi håller i så ordnar vi även med break out-rooms. Helt enkelt mindre att hålla reda på för kunden!

All inclusive

Vi fixar allt. Vi kommer överens om hur inbjudan ska se ut, bifogar en länk som kunden skickar ut, de inbjudna anmäler sig på en sida som vi sätter upp med kundens logga, osv (såklart). Påminnelser går ut innan, tackmail efteråt, samt möjlighet att se i repris om så önskas.

En liten demo från vår studio by Dr Mona - så här funkar det!

Klipp ur förinspelad föreläsning för kunds räkning hösten 2021

"Så anpassat till den värld vi nu lever i - hatten av!"

Helena Hedqvist, Retorikstudion

KONTAKTA OSS

Ingen fråga är för stor, ingen undran för liten.
Hör av er så ser vi till att det blir bra!

info@riabacke.se
+46 70 736 54 80