DAGS FÖR ER BÄSTA KONFERENS!

Vi har talat på ett tusental event och konferenser de senaste 15-åren och otaliga gånger har vi även varit moderatorer, vi har sett vad som fungerar och var det finns utvecklingspotential.

Vi har ett brett kunnande inom ämnen och teman som är återkommande på olika typer event och vi är riktigt vassa på att lyssna in och forma innehåll och budskap. På många konferenser har man extern talare, en workshopledare och helst också en moderator och allt oftare har man rörelseövningar som ökar engagemang, inlärning och kreativt. Vi kan samtliga delar, vi kan ta oss an helheten som väldigt få andra. Är ni redo för er bästa konferens någonsin?

Vi är erat bollplank och hjälper er med att:

PLANERING – upplägg och innehåll

SKAPA DEN RÖDA TRÅDEN – se till att det finns en genomgåendet tanke och att allt hänger ihop

ÖKAD KUNSKAP – på ett tilltalande och inspirerande sätt

Skapa kreativitet och engagemang – inslag av motion och rörelse

Följa upp och säkerställa resultat – att det blir er bästa konferens någonsin!

Och, en viktig del som  vi brinner för – och som vi redan lyft ovan – är att erbjuda inslag av motion eller träning i programmet, inslag som ökar produktivitet, engagemang, kreativitet och välmående.

Det ska finnas något som fungerar för alla, ibland kör vi lättare morgonfys, andra gånger går vi en promenad. Inga måsten, bara möjligheter. Mona är utbildad grupp- och Somainstruktör och Ari gör så gott han kan på “sina meriter från förr”.

Vilka är fördelarna för er?

Ni sparar tid och resurser

Vi hjälper er att skräddarsy konferensen utifrån era behov, önskemål & målsättning

Ni slipper göra misstag som många andra gjort (så även vi!)

Ni får garanterat en konferens där deltagarna efteråt är fyllda av energi, kunskap och inspiration 

Vi hjälper er att följa upp resultet så att ni vet vilken effekt evenemanget hade och hur väl ni nått era uppsatta mål

Hör av er när ni är i planeringstagen, eller helst redan när ni planerar att planera för en nästa konferens. Låt oss veta hur era tankar går, vilka era önskemål är, vi är idel öra och berätta därefter mer än gärna hur vi kan hjälpa er, hur vi tillsammans kan skapa en konferens i världsklass!

VI FÖRELÄSER OM:

Framtidens ledarskap - Att leda oss själva och andra i tider av förändring - Tillammans är vi starka och människan har aldrig varit viktigare än nu - Att finna nya vägar när de gamla inte fungerar - Att fatta bättre beslut när osäkerheten är stor - Att våga är att vinna - Självledarskap eller hur vi får grupper att presetara på topp #mod #ledarskap #beslutsfattande #förändring #grupper&team #kommunikation #hjärta&hjärna #människa

"Högsta betyg till paret Riabacke för briljant insats på vårt största och viktigaste årliga event!" ⭐️

– Jeanette Erdman, MRF

KONTAKTA OSS

Ingen fråga är för stor, ingen undran för liten.
Hör av er så ser vi till att det blir bra!

info@riabacke.se
+46 70 736 54 80