Mona´s speech was thought triggering, inspiring and very highly rated! It was excellent!

Anne Peuraniemi, Event producer, Easyfairs

FIL. DR MONA RIABACKE

Mona har ett fascinerande sätt att föreläsa på, ett sätt som gör att man garanterat lyssnar och verkligen förstår. Hon når både hjärta & hjärna och man glömmer inte i första taget, för när det verkligen känns så är det också något man minns. Hon säger själv att hon är en blandning av den forskare hon är och den läkare som hon egentligen skulle ha blivit, att hon är som starkast i gränslandet mellan teknik och människa och att hon brinner för att lösa problem och göra livet och affärerna bättre för alla som kommer i hennes väg.

Monas tankeväckande, bitvis utmanande och underhållande föreläsningar handlar om hur vi kan bli bättre på att leda oss själva och andra när osäkerheten är stor, när förutsättningarna förändras över en natt och när tempot skruvas upp allt mer. Hur våra stenålders funktioner styr oss och hur vi genom en bättre kunskap om detta kan bli bättre på att fungera i dagens samhälle, företagandet och det liv som omgärdar oss.

Mona har en sällsynt förmåga att förmedla forskningsbaserad kunskap på ett lättsamt sätt, ett sätt som får oss att gång efter annan tänka “aha, just ja!”, att förstå samband, att lära oss mer om oss själva och vår samtid och inte minst att känna att mer än vi tror är möjligt – om vi vågar gå emot våra rädslor.

Innan publiken vet ordet av så har Mona ingjutit hopp och gett verktyg för att ta sig an framtiden på̊ bästa sätt – för att skapa resultat och nå uppsatta mål. Det handlar om en ökad förståelse om våra grundläggande mekanismer för att bättre kommunicera, driva förändring och samarbete.

Monas föreläsningar är alltid skräddarsydda och passar lika bra som keynote på en stor konferens, inspiration på en kick-off och i de anrikaste styrelserummen med de högsta cheferna. Teman som Mona föreläser på är; ledarskap, förändring, kommunikation, beslutsfattande och populära rubriker är Decision-making in an ever-changing world | Att fatta beslut i en föränderlig värld | Leading yourself and others in a fast-changing environment | Creating our future

ps. Mona föreläser ofta och gärna på internationella scener och hennes engelska är perfekt. 

Tack Mona, du är makalöst bra! Fantastiskt bra dragning med mycket substans, härlig pondus och hög trovärdighet - vill höra mer!!!

, VD, MiG, Göteborgs Affärsnätverk

One of the most inspiring and unique speeches I´ve heard during the last decade, truly a great piece of business and science!

, Amsterdam

Mona lyckas kombinera inspiration och kunskap på ett fantastiskt sätt och hennes tankar och engagemang skapar förutsättningar för en bättre framtid!

, Styrelseordf. Enaco & Ordf. Näringslivets Säkerhetsdelegation, Svenskt Näringsliv

Inspirerande och mycket uppskattat, en föreläsning som verkligen nådde fram! Hoppas få jobba tillsammans med Mona snart igen, varmaste rekommendationer!

, Kommersiell Direktör, Aller media

Mona föreläser (engelska) på Bonnier Sales Awards

Mona gäst hos Mattias Ribbing i #ribbingpod

ATT GE ÄR ATT FÅ!

From One To Another är en ideell förening som skapar förutsättningar för flickor i Kenya att gå gymnasiet och vi stöttar dem, helhjärtat. Vi brinner för kunskap och vet att utbildning av god kvalitet för alla är en av de absolut viktigaste grunderna för välstånd, hälsa och jämställdhet i varje samhälle. För varje talaruppdrag vi gör så går en del av arvodet till deras stipendier och i slutet av varje år har vi - tillsammans - gett minst 10 flickor ännu ett år på gymnasiet och nyckeln till ett bättre liv!

A unique speech, based on profound knowledge, with a twist that truly rocked the boat!

Nokia Global Talents, Helsinki

KONTAKTA OSS

Ingen fråga är för stor, ingen undran för liten.
Hör av er så ser vi till att det blir bra!

info@riabacke.se
+46 70 736 54 80